Zoeken

FAQElke hond die een nieuw baasje heeft gevonden is voorzien van het officiële gehalte keurteken en ons meesterteken.  
Wij werken uitsluitend met 1e gehalte zilver (925/1000) (Sterling zilver). 
Op onze website kunt u meer informatie vinden over gehaltekeurmerken. Al onze sieraden worden geleverd in een fraaie verpakking.
  

Wat houdt gecoupeerd in?
- oren ongecoupeerd = oren in hun natuurlijke stand
- met staart = de staart is niet gecoupeerd
- oren gecoupeerd = oren staan omhoog

Sedert 1 september 2001 is het in Nederland op grond van de Gezondheids- en Welzijnswet voor Dieren verboden honden aan de staart te couperen, tenzij er een diergeneeskundige noodzaak daartoe bestaat.
Op grond van dezelfde wet is het verboden om met aan de staart gecoupeerde honden deel te nemen aan tentoonstellingen, keuringen of wedstrijden; om deze honden toe te laten tot tentoonstellingen etc. alsmede om deze honden in voorraad te hebben, ten verkoop aan te bieden, te verkopen en te kopen.
                                                

 Hoe kunt u bij ons bestellen?                           
- Via  onze website
- Email: webwinkel@gerardhartzuiker.nl 
- Telefoon 072 58 18 468

Hoe bepaalt u de juiste lengte van uw collier
1. Pak een collier uit uw collectie. 
Bepaal eventueel de hoogte waarop u het sieraad wilt gaan dragen.
2. Meet de lengte op van het collier.
3. Geef vervolgens de maat op die het meest overeenkomt met uw gewenste lengte. 

Sinds 1987 mag "de Waarborg Gouda" als enige in Nederland het Rijkskeurmerk voor goud toekennen. Al onze sieraden die worden vervaardigd in eigen atelier bieden wij ter keuring aan. Als het sieraad 14 karaats is, wordt het voorzien van het 585 gehalte teken. 
Wist u dat ieder edelmetaal in Nederland voorzien moet zijn van een gehalte keurteken. U kunt dus op al uw sieraden of andere edele voorwerpen een keurmerk vinden. 

Belt u voor een prijsopgave 

        
Hier ziet u een afbeeldingen van honden als broche. Op sommige afbeeldingen op de website ziet u de honden met een oogje op de rug, deze ontbreekt als u een broche bestelt.

             
Hoe bepaalt u uw ringmaat?
Neem een ring die u goed past. Let erop dat de ring goed rond is en niet vervormd is. Leg de ring op een liniaal, de diameter van de ring (binnenkant) is uw ringmaat. Ook kunt u het met een schuifmaat opmeten; meet dan de binnenmaat van de ring tot op een 0.5 millimeter nauwkeurig. Dit is de maat die u aangeeft bij de ring van uw keuze. Meest voorkomende maten voor dames is 17 mm en voor de heren 19 mm. Een brede ring voelt strakker aan. Een ring waarbij de binnenzijde is afgerond, voelt ruimer aan. In ons atelier vergulden wij geen ringen.

Theelepeltjes: Dit is het enige product uit onze collectie dat niet volledig van massief zilver is vervaardigd. Dit artikel is niet in alle rashonden verkrijgbaar.

Vreemde maten! Een groot en breed persoon wil meestal een iets grotere zilveren hond aan zijn collier om de verhouding met zijn bovenlichaam in evenwicht te houden.